Георги Станоев, известен като , а новината шокира мнозина. Припомняме, че

...
Георги Станоев, известен като , а новината шокира мнозина. Припомняме, че
Коментари Харесай

Кошмарно. Лекари разкриха за смъртта на Малката Бирма

Георги Станоев, прочут като , а новината шокира мнозина. Припомняме, че Бирмата се прочу в светските среди като ухажор на фолк певиците Алисия и Преслава.

Новината оповестиха другари на Станоев в обществените мрежи. 32-годишният мъж бе търсен от Интерпол, откакто бе разследван като член на бандата на татко си Евлоги Станоев, упрекната за произвеждане на незаконни цигари.
-->
За любовната случка на Преслава и Бирмата е известно, че имаше много проблеми посред им, само че също и пристрастеност. Двамата се разделиха преди няколко години, а малко по-късно фолк звездата се обвърза с сегашния си мъж Павел Лазаров, от който певицата роди първородната си щерка Паола.

Връзката на Преслава и Георги завърши през 2014 година, откакто певицата се изнесе от вкъщи му. Не станаха ясни аргументите за краха на връзката им, само че таблоидите пишеха, че повода са били непрекъснатите купони, разхищаване и избухлив манталитет на Малката Бирма, пише vbox7.com.

Алисия и Бирмата бяха дружно близо три години, само че връзката им изгоря бързо. Една от аргументите била ревнивост от страна на Бирмата към Алисия и нейната работа. Миналата година Алисия сътвори песента " Прощавам ти ", а почитателите разчетоха парчето като знак, че е дала прошка на Георги за проблемите, които ѝ е основал.

Двете певици не са коментирали на този стадий гибелта на Бирмата, не са реагирали по никакъв метод и в обществените мрежи.

По неофициална информация се твърди, че в последната година Бирмата е бил тежко болен, лекарите по този начин и не успявали да създадат вярната диагноза. Неофициално се приказва, че е бил и в положение на деменция, като в последните си месеци бил прикрепен на легло от парализ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР